Carbonlaser peeling

 

Behandeling met carbon laser (peeling) is een nieuwe techniek waarmee de bovenste huidlaag tot diep in de poriën wordt gepeeld. De carbon-peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekens en het herstellen van een vette huid. De carbonlaser werkt van binnenuit in de huid en stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt.

Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijnelijntjes verminderen. Een carbonlaser peeling behandeling voor huidverjonging en huidverbetering geeft al na een keer resultaat. Het is een veilige pijnloze behandeling met de Q-Switched ND Yag Laser speciale carbon-peeling (medische koolstof).

Behandeling
Uw gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warme kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezicht aangebracht. Nadat carbonpeeling is opgedroogd, wordt er gebruik gemaakt van de Yag-Laser met een speciale filter om afschilfering te verrichten.Carbonpeeling verjongt de huid en verbrijzelt het vuil uit de poriën van de huidwat resulteert in een stevige, strakke en schone huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate waarin de huid is verouderd. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker.Tenslotte wordt de gezichtbehandeling beëindigd met een hydraterend masker van Epionce en nabehandelingscrème.