Huidverbetering/verjonging

Endermolift

Binnen Huidzorg Nieuwegein wordt gebruikgemaakt van speciale endermologie-behandelingen.   Door middel van warmte maakt het massage- en laserlicht van Endermolift microperforaties in   de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Een fibroblast is de    belangrijkste cel van het bindweefsel. Omdat er meer fibroblasten in de huid worden       gestimuleerd, wordt er hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorg ervoor dat rimpeltjes            vervagen en de huid er vele malen strakker uitzien. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Het resultaat is een stevige huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan. Op langere termijn heeft deze behandeling een optimaal resultaat. Dit komt door stimulatie van het collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.

Duur

20minuten

Voor optimaal resultaat

3-6 behandelingen

Interval

2-3 weken

Prijzen:

€65,00

Carbonlaser peeling

Behandeling met carbon laser (peeling) is een nieuwe techniek waarmee de bovenste huidlaag tot diep in de poriën wordt gepeeld. De carbonpeeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekens en het herstellen van een vette huid. De carbonlaser werkt van binnenuit in de huid en stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt.

Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijnelijntjes verminderen. Een carbonlaser peeling behandeling voor huidverjonging en huidverbetering geeft al na een keer resultaat. Het is een veilige pijnloze behandelingmet de Q-Switched ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medische koolstof).

Behandeling

Uw gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warme kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezicht aangebracht. Nadat carbonpeeling is opgedroogd, wordt er gebruik gemaakt van de Yag-Laser met een speciale filter om afschilfering te verrichten.Carbonpeeling verjongt de huid en verbrijzelt het vuil uit de poriën van de huidwat resulteert in een stevige, strakke en schone huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate waarin de huid is verouderd. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker.Tenslotte wordt de gezichtbehandeling beëindigd met een hydraterend masker van Epionce en nabehandelingscrème.