Wie Zijn Wij

 

Huidzorg Nieuwegein heeft sinds 1 september 2012 haar deuren geopend aan Schouwstede 2a te Nieuwegein. Wij werken met zeer gespecialiseerde huidtherapeuten, Cosmetische artsen en schoonheidsspecialisten.

Huidzorg Nieuwegein biedt een uitgebreid programma van huid-therapeutische & cosmetische behandelingen aan voor veel voorkomende huidproblemen. De behandelingen die binnen Huidzorg Nieuwegein worden uitgevoerd zijn onder andere: acnétherapie, definitief ontharen, pigmentlaser, huidverjongingslaser, fruitzuurpeeling,plaatselijk afslanken, Endermologie(Cellulite), Littekentherapie, Huidverbetering laser, huidoneffenheden, tatoeageverwijderen,fillers, botox, PlexR etc.

Huidzorg Nieuwegein werkt alleen met apparatuur en producten waarvan de effectiviteit en veiligheid met wetenschappelijk medisch onderzoek is aangetoond. Door intensieve contacten met zowel medisch specialisten als fabrikanten zijn de oplossingen van de Huidzorg Nieuwegein Uniek.

Elke mens heeft uiterlijke onvolkomenheden en er is lang niet altijd aanleiding er iets aan te laten doen, maar soms zijn er toch zaken die men als storend ervaart. Het komt zelfs voor dat bepaalde aspecten van het uiterlijk een negatieve invloed hebben op het plezier in het leven. In veel gevallen loopt men daar veel te lang mee door, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Vaak is de behandeling verrassend eenvoudig.

Wanneer je kiest voor een behandeling bij Huidzorg Nieuwegein dan ben je verzekerd van goede zorg. We stellen een persoonlijk behandelprogramma voor je op, om een mooi en duurzaam resultaat te realiseren. Wij hebben aandacht voor kwaliteit. In een rustige sfeer krijg je een persoonlijke begeleiding voor en na een eventuele behandeling.

Afhankelijk van de indicatie wordt een behandeling vergoed door zorgverzekeraars.